Crispy rice teriyaki kylling

Ingredienser:

Til crispy rice:

70 g ukogte ris

1 g olie

10 g soya 

Til salaten:

100 g agurk

100 g gulerod

100 g rødkål 

100 g kylling

30 g Whispy teriyaki dressing

Fremgangsmåde: 

Kog risene efter anvisningen på pakken eller brug evt. en rest. Bland med lidt olie og soya og fordel det på en bageplade. Tilføj evt. lidt krydderier fx chiliflager. Bag ved 180 grader i 40 min. Rør gerne lidt rundt fx hver 10. minut. 

Skær kyllingen ud til mindre stykker og steg dem på panden. 

Skyld og skær grøntsagerne ud. 

Til sidst samles ris, kylling og grøntsager. Tilsæt teriyakidressingen. 

 

Næringsindhold

Kalorier: 463

Protein: 32

Kulhydrat: 71

Fedt: 6