Græskarsuppe med proteinpasta

Opskriften passer til 4 personer

Ingredienser:

1 hokkaido græskar (600 g)

Gulerødder (200 g)

2 løg (200 g)

3 fed hvidløg (15 g)

1 grøntsagsbouillonterning (15 g)

5 g olie

salt/peber

1 dl ama 4 % fløde

Toppings: 

20 g græskarkerner

40 g rugbrødscrunch (rugbrød ristet i ovnen)

260 g proteinpasta (fx dem fra Smartmakro)

Fremgangsmåde: 

Skræl alle grøntsagerne og skær dem ud i mindre stykker. Drys med salt og olie. Smid herefter alle grøntsagerne i ovnen på 200 grader. 

Når grøntsagerne er møre tages de ud og det hele kommes i en blender sammen med grøntsagsbouillon og slut af med fløde. Smag til efter behov. 

Når suppen er hældt op på tallerkenen tilføjes pasta og suppen pyntes med græskarkerner og rugbrødscrunch.

Næringsindhold (pr. portion ved 4. portioner)

Kalorier: 436

Protein: 21

Kulhydrat: 78

Fedt: 7